E-porți

Kit automatizare poartă culisantă 230V

Alegeți un kit automatizare poartă culisantă de înaltă performanță și bucurați-vă de un sistem de închidere cu o funcționare lină, sigură și durabilă! Eporti.ro vine în întâmpinarea nevoilor dvs. cu soluțiile potrivite, punând la dispoziție o varietate extinsă de sisteme automatizare poartă culisantă, fabricate de producători de top!

Afișez toate cele 13 rezultate

Alegem împreună un kit poartă culisantă potrivit pentru dvs.!

Atunci când vine vorba despre alegerea unui kit automatizare poartă culisantă, fiecare detaliu contează: de la selectarea unui motor poartă culisantă potrivit pentru calibrul și dimensiunile porții, până la proprietățile tehnice de înaltă performanță. La Eporti.ro, ne asigurăm că aducem în fața dvs. doar soluții de top. Vă punem la dispoziție atât echipamente fabricate de unul dintre cei mai apreciați producători la nivel internațional,  Roger Technology, precum și consiliere de specialitate, din partea unui colectiv cu peste 15 ani de experiență în domeniu. 

Ca furnizor de automatizări și feronerie porți, Eporti.ro prioritizează calitatea, oferindu-vă variante de kit automatizare poartă culisantă inovative și performante. Fiecare kit poartă culisantă prezent în oferta noastră este prevăzut cu un encoder digital de înaltă precizie, capabil să asigure o deplasare corectă, fără erori de poziționare, chiar și în situația unei pauze de curent. 

Fiecare kit de automatizare poartă culisantă include un motor poartă culisantă, o unitate de comandă, un receptor radio cu două canale, un set de fotocelule, două telecomenzi și o lampă de semnalizare LED.

Pentru detalii și consultanță de specialitate, nu ezitați să ne contactați sau să ne faceți o vizită în showroom-ul de pe Str. Traian Vuia, Nr. 111 din Cluj-Napoca.

HIDE FILTER
Coș de cumpărături Închide