E-porți

Kit automatizare porți batante brushless 

Doriți să vă bucurați de performanța unui kit automatizare porți batante brushless? Specialiștii Eporti.ro v-a pregătit o gamă extinsă de sisteme de automatizare porți batante, prevăzute cu motoare fără perii, potrivite atât pentru utilizarea în spații comerciale sau rezidențiale.

Ce avantaje prezintă un kit automatizare porți batante brushless? 

Un sistem de automatizare pentru porți batante brushless se diferențiază, așa cum sugerează chiar numele, prin setul de motoare fără perii. În comparație cu variantele clasice de motoare, acestea din urmă se caracterizează prin eficiență superioară, intervale mai largi de viteză de funcționare și zgomot redus. De asemenea, aceste motoare porți batante brushless combină o putere mai mare cu dimensiunea și greutatea considerabil mai mici decât în cazul unui motor cu perii.

Afișez toate cele 17 rezultate

Kit automatizare porți batante brushless de la producători de top

În calitate de importator și distribuitor unic în România pentru brandul Roger Technology, Eporti.ro are ocazia să vă prezinte o gamă extinsă de produse de top, fabricate de unul dintre cei mai renumiți producători din industrie.

În portofoliul Eporti.ro puteți găsi atât variante de kit automatizare porți batante brushless cu instalare supraterană, cât și variante de sisteme pentru porți batante brushless îngropate. Fiecare dintre ele se recomandă în funcție de particularitățile și nevoile fiecărui sistem de porți batante în parte, de aceea vă recomandăm ca, înainte de orice achiziție, să purtați o discuție cu unul dintre reprezentanții noștri! 

Fiecare kit automatizare porți batante brushless conține două motoare fără perii, o unitate de comandă, un receptor radio, un set de fotocelule, două telecomenzi și o lampă de semnalizare LED.

Eporti,ro, furnizorul dvs. de feronerie și automatizări porți 

Eporti.ro vă oferă mai mult decât sisteme automatizare pentru porți batante brushless. Venim în întâmpinarea nevoilor dvs. cu soluții durabile, performante și sigure în ceea ce privește echipamentele de automatizări porți batante, culisante ori porți autoportante, precum și multiple articole de feronerie porți. Experiența de peste 15 ani în domeniu, precum și colaborările excepționale avute de-a lungul timpului ne recomandă drept furnizorii dvs. de încredere în materie de feronerie și sisteme de automatizări porți.  Contactați-ne pentru a beneficia de consultanță în alegerea celor mai potrivite soluții!

HIDE FILTER
Coș de cumpărături Închide