E-porți

Telecomandă poartă automată

Căutați o telecomandă poartă compatibilă cu sistemul dvs. de automatizare? Specialiștii Eporti.ro v-au pregătit o gamă variată de telecomenzi marca Roger Technology, potrivite pentru controlul facil și rapid al porților dvs.! 

Afișez toate cele 6 rezultate

Alegem împreună o telecomandă poartă potrivită!

O telecomandă poartă este un accesoriu esențial atunci când vine vorba de funcționalitatea sistemului de automatizare porți, oferind control și confort utilizatorului. Cu toate acestea, nu de puține ori se întâmplă ca o telecomandă poartă să se piardă sau să se strice, fiind accesoriul cel mai supus uzurii.

Înțelegând acest aspect, echipa Eporti.ro vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu multiple variante de telecomandă Roger Technology, compatibile cu sistemele de automatizare porți prezente în portofoliul nostru și nu numai.

Ca distribuitor exclusiv al brandului în România, garantăm că veți achiziționa a telecomandă Roger Technology originală, astfel că nu veți întâmpina niciun fel de eroare în momentul acționării sistemului. O telecomandă Roger Technology este prevăzută cu 2 sau 4 canale și cu o rază de funcționare de până la 100 m (în câmp deschis), ceea ce asigură o utilizare ușoară și confortabilă.

Dacă întâmpinați probleme în alegerea unei variante potrivite de telecomandă poartă, nu ezitați să apelați la ajutorul specialiștilor noștri!  Cu peste 15 ani de experiență ca furnizor de automatizări și feronerie porți, Eporti.ro oferă consultanță de specialitate, astfel încât dvs. să beneficiați de cele mai bune soluții! Contactați-ne acum!

HIDE FILTER
Coș de cumpărături Închide