E-porți

Unități de comandă porți automate 

Punem la dispoziție unități de comandă porți performante, destinate unei game variate de sisteme de închidere, inclusiv porți culisante, batante ori sisteme de automatizare cu motoare brushless. Specialiștii Eporti.ro aduc în fața dvs. variante de placă de comandă de înaltă precizie, care oferă multiple funcții, ușor de personalizat, pentru un control de neegalat!

Afișez toate cele 7 rezultate

Unități de comandă porți marca Roger Technology – funcții și caracteristici

Cu peste 15 ani de experiență ca furnizor de automatizări și feronerie porți, Eporti.ro pune accent pe calitatea și performanța soluțiilor pe care le oferă, aducând în fața clienților doar branduri de top, recunoscute la nivel internațional. Din această categorie face parte și Roger Technology, un producător apreciat la nivel înalt, importat și distribuit în exclusivitate în România prin intermediul nostru.

Portofoliul Eporti.ro cuprinde variante de placă de comandă marca Roger Technology, unul dintre cei mai apreciați producători din industria sistemelor de automatizare la nivel internațional. Aceste unități de comandă porți se remarcă nu doar prin calitatea și performanța generală, ci și prin funcțiile multiple, gândite pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai ușoară și plăcută.

Astfel, în funcție de modelul de placa de comandă selectat, aceste unități de comandă Roger Technology pot prezenta următoarele funcții:

  • afișaj digital care permite programarea intrărilor și ieșirilor;
  • soft-start și soft-close;
  • buton TEST pentru diagnosticarea erorilor în timpul instalării și funcționării;
  • sistem de acces protejat cu parolă;
  • sistem de închidere automată în cazul penelor de curent etc.

Cu mai multe informații despre gama noastră de unități de comandă porți vă așteaptă specialiștii Eporti.ro. Cu o experiență de peste 15 ani ca furnizori de automatizări și feronerie porți, echipa noastră s-a remarcat pe piață prin seriozitatea, profesionalismul și dedicarea dovedită de-a lungul anilor. Avem încredere, așadar, că vă putem oferi exact soluțiile de care aveți nevoie! Nu ezitați să ne contactați!

HIDE FILTER
Coș de cumpărături Închide