Automatizare Porti-batante-Roger-technology

Cum selectam modelul de automatizare pentru porți batante ?

Atunci când alegeți o automatizare pentru porti batante, este important să luați în considerare mai mulți factori și criterii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile și preferințele dvs. Iată câteva criterii importante de luat în considerare:

Schema-tehnica-R20-300-Roger-Technology Schema-tehnica-H23-282-Roger-Technology

1. Dimensiunea stălpilor – Este cel mai IMPORTANT CRITERIU – Pentru a alege  modelul corect  de automatizare se măsoara distanța C – respectiv distanța de la ax balama și muchie interioară al stălpului.

Pentru C<120mm se pot alege variante cu motoare liniare (ex. KIT R20/310)

Pentru C = 120 – 250 mm se pot alege variante cu motoare liniare ex. KIT R20/520   sau  motoare articulate   KIT H23/282  )

2. Dimensiunea porții (respectiv a foii de lucru): Verificați specificațiile producătorului pentru a vă asigura că automatizarea pe care o alegeți este potrivită pentru dimensiunea .Cunoscănd lungimea foii (canatului), vei alege varianta corespunzătoare astfel:
3. Numărul de acționări sau numărul de cicluri pe ora respectiv pe zi  – Dacă avem o aplicație de automatizare în scop rezidențial (pănă la 20 de acționări pe zi) ciclu de lucru este considerat unul normal de pănă in 35%, în caz în care avem un ciclu de peste 5 deschideri /ora este recomandat utilizarea motoarelor tip BRUSHLESS .

Costul ivestiției: Stabiliți un buget și căutați automatizări care se încadrează în acesta. Comparați prețurile și caracteristicile diferitelor produse pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț.

Este recomandat să consultați un specialist sau un instalator profesionist pentru a vă oferi sfaturi și recomandări specifice în funcție de situatie reala pentru proiectul dvs.

Vezi categoria poților batante 230V …

Vezi categoria porților batante 24V & 36V BRUSHLESS …