Filtre active:

Se afișează 16 din 26

Ați optat pentru un sistem de închidere cu poartă autoportantă, iar acum sunteți în căutarea unor produse de feronerie potrivite? La Eporti.ro, vă punem la dispoziție un portofoliu generos cu articole de feronerie destinate porților autoportante, disponibile atât în seturi complete, cât și ca piese componente individuale.

Ca o poartă autoportantă să fie instalată și să funcționeze corect, prelungind durata de viață a întregului sistem, este necesar să acordați o atenție deosebită articolelor de feronerie. Pe lângă materialele de calitate și peformanța individuală a fiecărui produs în parte, un alt criteriu pe care trebuie să îl aveți în vedere pentru alegerea unei feronerii potrivite este compatibilitatea dintre feronerie și poarta autoportantă. Întregul sistem de susținere, ghidare și deplasare al porții trebuie să fie adaptat la particularitățile porții (dimensiune, gabarit), astfel încât să asigure o funcționare cât mai optimă. 

Pornind de la această nevoie, Eporti.ro a dezvoltat un portofoliu generos cu produse de feronerie care pot fi utilizate în cazul unor porți autoportante cu lungimi cuprinse între  4-20 m și cu o greutate între 200 și 2500 kg. Articolele de feronerie poartă autoportantă sunt disponibile atât în varianta de kit feronerie porți autoportante, cât și individual, ca accesorii feronerie.

Caută produse (0)

Inapoi sus
Produsul a fost adăugat în coșul dumneavoastră