Eporti.ro este un furnizor de feronerie și automatizări porți cu o experiență de peste 20 ani în domeniu. De-a lungul timpului, ne-am remarcat prin dedicare și profesionalism, aducând în fața clienților noștri un portofoliu generos de soluții performante și inovative.

Eporti_sediu-min

De mai bine de 20 ani pe piața de automatizări și feronerie din România ​

Suntem prezenți pe piață încă din anul 2004, atunci când am inaugurat magazinul fizic din Cluj-Napoca. Dorind să oferim o paletă cât mai largă de opțiuni și soluții, am inclus în oferta noastră o gama diversificată de produse, de la articole de feronerieautomatizări porți și porți autoportante, până la sisteme uși garajbariere stradale și accesorii pentru sisteme automatizate.

Eporti_05-min
Misiune

Cu sprijinul furnizorilor noștri și prin eficientizarea proceselor de fabricație, ne dorim să oferim un pachet atractiv de produse atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar.

Valori

Inovația, performanța tehnologiilor și siguranța sunt criteriile de bază pe care le utilizăm în selecția produselor din oferta noastră.

Branduri de top

Standardul premium de calitate reprezintă o prioritate pentru noi, de aceea aducem în fața clienților noștri doar producători de renume ca Roger Technology, FAC Italia, GfA ELEKTROMATEN și Greystir.

Echipa noastră

Reprezentant vânzări

Grigorie Ilieș

Reprezentant vânzări

Vasile Brendea

Descoperiți soluții adaptate nevoilor dvs.!

Eporți vă pune la dispoziție o gamă extinsă de echipamente și accesorii din care puteți alege!

Caută produse (0)

Inapoi sus
Produsul a fost adăugat în coșul dumneavoastră