E-porți

Feronerie porți telescopice

Sunteți în căutarea unui set complet de feronerie porți telescopice? La Eporti.ro, venim în întâmpinarea nevoilor dvs. cu toate componentele de care aveți nevoie, astfel încât montarea sistemului de porți telescopice să fie simplificată, iar calitatea funcționării, garantată. Vă punem la dispoziție soluțiile potrivite, astfel încât să vă bucurați de sisteme durabile, performante și sigure!

Afișez toate cele 6 rezultate

Ce conține un kit feronerie porți telescopice?

În portofoliul nostru veți găsi diverse variante de kit feronerie porți telescopice, în funcție de dimensiunea și amploarea sistemului ales. Astfel, veți putea opta fie pentru un kit feronerie poartă telescopică cu 2 foi mobile, fie pentru un kit feronerie poartă telescopică cu 3 foi mobile. Kiturile sunt disponibile, de asemenea, în multiple variante, în funcție de deschidere (de la o deschidere totală de 4 m și max. 300 kg/semifoaie până la una de 15 m și max. 400 kg/semifoaie).

Vă punem de dispoziție kituri feronerie porți telescopice de înaltă calitate, fabricate de FAC Italia, unul dintre producătorii de top la nivel internațional. Fiecare piesă este atent proiectată și lucrată, astfel încât, împreună, să creeze un sistem durabil și performant. Fiecare kit feronerie poartă telescopică FAC este compus din ghidajul special reglabil cu 4 role de teflon, ghidajul superior (cărucior cu 4 role), sistemul de tracțiune cu angrenaj din oțel inoxidabil, capacele de protecție zincate, profilul U-ghidaj zincat termic, rolele semiîngropate și opritoarele de cursă. Aceste sisteme de culisare telescopică pot fi cu ușurință automatizate, suportând instalarea unui sistem Roger Technology.

Pentru detalii și consultanță de specialitate în alegerea unui kit feronerie porți telescopice, nu ezitați să ne contactați!

HIDE FILTER
Coș de cumpărături Închide