Metodele de plată

Ne dorim sa oferim clientilor nostri o experienta cat mai buna pe platforma www.eporti.ro, asa ca investim timp si energie pentru a crea variante eficiente si confortabile de plata pentru fiecare client. Astfel poti plati comanda asa cum iti este mai confortabil, in deplina siguranta. Tinem sa mentionam ca www.eporti.ro nu detine si nu stocheaza sub nici o forma datele cardului tau bancar in momentul unei plati online. Ai optiunea de a alege una dintre metodele de plata enumerate mai jos.

Care sunt metodele de plata?

  • Plata cash – Plata în numerar

In cazul in care faci o achizitie direct din magazinul nostru de pe str. Traian Vuia nr.111, Cluj Napoca, ai optiunea de a efectua plata in numerar.

  • Plata ramburs

Livram colete cu plata ramburs doar pentru produse cu valoarea cuprinsa intre 100 – 5000 lei, iar pentru comenzile cu valore mai mica, respectiv mai mare, se va face plata cu cardul.

Plata se va face direct la curier  in momentul livrarii comenzii. Clientul va achita si taxa de expediere pentru produsele la care nu se mentioneaza ,,Livrare Gratuita”.

Pentru anumite produse se accepta numai plata in avans prin virament bancar  sau plata online cu CARD (ex. Categorie produse: KIT Poarta Autoportanta sau orice produs ce depaseste lungimea de 3m).

  • Plata prin OP / depunere numerar direct in cont

Plata prin ordin de plata se poate efectua in unul dintre conturile firmei mentionate mai jos:

Beneficiar: SC HUNING TRADE SRL

Cont IBAN ING BANK: RO97 INGB 0000 9999 0428 3073

CUI: RO16877399

Registrul Comertului: J12/3828/2004

  • Plata online cu cardul prin ing pay

www.eporti.ro foloseste sistemul de plata 3D-Secure pentru efectuarea platilor online cu cardul. Acesta este un sistem antifrauda dezvoltat de Visa si MasterCard. Folosirea acestui sistem permite cresterea securitatii tranzactiilor online, prin solicitarea unei parole la fiecare plata online. In caz de pierdere sau furt, cardul inrolat la 3D Secure, nu poate fi folosit de terte persoane pentru cumparaturi online.

Detinatorul cardului se poate orienta pentru cumparaturi numai catre site-urile care afiseaza logo-urile Verified by Visa sau Mastercard SecureCode. In aceste magazine virtuale, user-ul este solicitat sa se autentifice la fiecare tranzactie, pastrand astfel controlul asupra cumparaturilor online.

  • Magazinul online www.eporti.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile ING Bank. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in deplina siguranta. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate, in achizitia produselor si serviciilor in mediul online. Procesarea datelor cardului se face in mod exclusiv prin intermediul bancii. Magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Caută produse (0)

Inapoi sus
Produsul a fost adăugat în coșul dumneavoastră