Politica de retur

Clientul (persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii) are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Taxele de retur a unui colet sunt suportate de catre client. Aceste cheltuieli reprezinta costul de curierat si variaza in functie de marimea comenzii si locatia clientului.

Produsele achizitionate prin www.eporti.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de catre curier. Nu este nevoie de specificarea unui motiv anume, este de-ajuns sa nu fii multumit 100% de comanda pe care ai primit-o.

Produsele pot fi returnate numai pe baza completarii online a documentului numit Formularul de retur pe care-l gasesti aici sau direct in magazinul Huning Trade  din Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia  nr.111. Politica de retur prezentata mai jos se refera exclusiv la produsele comandate online si livrate prin curier. Nu pot fi returnate produsele achizitionate direct din magazinul Huning Trade SRL, acesta putand face cel mult obiectul garantiei.

Poti descarca simplu si rapid formularul de retur:

Formular de retur

Pentru a putea fi posibil returul, e nevoie sa respecti politicile de retur, asa ca inainte de a ne contacta, asigura-te ca toate punctele sunt indeplinite pentru a fi eficienti si pentru a te putea ajuta cat mai repede in rezolvarea problemei tale.

●     Este recomandat ca produsele sa fie returnate in ambalajul original. Acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele care prezinta urme de utilizare, care nu au toate accesoriile si etichetele intacte si nici cele care nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit: factura (se va prezenta in copie), chitanta de la curier (se va prezenta in copie), certificat de garantie, manual de utilizare (daca exista).

●     Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de instalare sau interventii neautorizate, astfel incat obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea initiala prin reparare si scaderea contravalorii.

●     Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta lovituri, ciobiri, zgarieturi sau alte deficiente de natura externa nesemnalate ca fiind defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului in scris impreuna cu poze la adresa de email [email protected]

●     In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Huning Trade SRL isi rezerva dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scaderea contravalorii respectivelor componente.

Daca returul corespunde conditiior noastre, Huning Trade SRL va returna banii in contul specificat de catre client in formularul de retur, urmand ca acestia sa fie vizibili in cont in maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani sau plata in rate intra in sarcina clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.

Pentru orice problema intampinata, nu ezita sa ne contactezi prin email la [email protected]  sau telefonic la 0726.883441; 0726.130852.

 

Caută produse (0)

Inapoi sus
Produsul a fost adăugat în coșul dumneavoastră